2013. október 13., vasárnap

Krumplisaláta


Hozzávalók: 
Krumpli (pontos mértéket nem tudok mondani, de ebben az adagban eleg sok krumpli van)
Tojás
Paprika
Hagyma

Olaj

Elkészítés:
A krumplit héjjában megfőzzük. Ha megfőttek, hagyjuk kihűlni, madj megpuculjuk. Amíg hűl a krumpli, a hagymát felvágjuk és besózzuk. Felteszünk 3 tojást főni. Közben elkezdjük megpucolni a krumplit, és felkraikázzuk. Ha ez kész, vágunk bele paprikát. A három főtt tojás sárgájábol majonézt csinlálunk, úgy hogy a tojássárgákhoz hozzáteszünk egy nyerstojást, sózzuk, és olajat teszünk bele, annyi olajat, hogy majonéz állaga legyen, és ízre is finom legyen. majd ráőntjük a majonézt a krumplira. A tojásfehérjéket belevágjuk és összekeverjük. Hagyjuk hogy az ízek összeérjenek és már kész is :)


Jóétvágyat hozzá! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése