2013. augusztus 7., szerda

Káposztás cvekedli




Hozzávalók:
káposzta, makaróni, só, bors, olaj.

Elkészítés: 
A káposzát fellaskázzuk, sózzuk, és hagyjuk állni egy kicsit. Ezután kicsavarjuk a káposztát, s megdísztoljuk. A makarónit megfőzzük, majd összeborítjuk. És már kész is :) 





2 megjegyzés:

  1. Csilla, ez nem makaróni tészta!
    Legalábbis mi káposztás cvekedlinek (kockának) ismerjük, és nagyon szeretjük!
    Biztos a tiéd is nagyon finom, akármi is a neve...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, finom lett.
      Én elég sokszor hallottam így, és bennem ez az elnevezés maradt meg, de utánnanéztem az eredeti névnek is ami valóban cvekedli :)
      köszönön az észrevételt :)

      Törlés